Сърцето влюбено, безпомощно ридае
и свило се като мъничко дете...
Прошепнало "обичам те"... Не знае,
че присмех ще получи то в ответ.
И скрило се... обвило се във дрипа,
трепери цяло, мъчи се... Ще спре!
Ранено силно, тихичко си хлипа
и иска всичко с него да умре.
А топла думичка му трябва само,
милувка нежна, малко светлина,
одежда нова, силно мъжко рамо...
за да тупти и има топлина.
© Паула Петрова Todos los derechos reservados