30 jul 2009, 10:41

Сърцето ще пита 

  Poesía » Otra
710 0 10

Когато в живота нападат те хищно,

да рониш сълзи е напразно, излишно.

Когато от болка те стяга душата,

сърцето ще пита - в кого е вината.

 

И, щом за пореден път ти се пречупиш,

едно да запомниш, щом го научуш -

че паднеш ли пак по очи на земята -

стани, изправи се, вдигни си главата.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??