30.07.2009 г., 10:41 ч.

Сърцето ще пита 

  Поезия » Друга
707 0 10

Когато в живота нападат те хищно,

да рониш сълзи е напразно, излишно.

Когато от болка те стяга душата,

сърцето ще пита - в кого е вината.

 

И, щом за пореден път ти се пречупиш,

едно да запомниш, щом го научуш -

че паднеш ли пак по очи на земята -

стани, изправи се, вдигни си главата.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??