23 mar 2019, 9:06

Сърцето в сълзите 

  Poesía » De amor, Odas y poemas, Verso libre, Otra
553 1 0

Ах, очите ти!

Не, очите ми!

Защо плачеш ? ( уж спокойно питам, ала паниката бързо ме залива)

Защо плачеш?

Не плача, непоколебимо отговаряш ми,

Ала, отново нещо намокри

 допрените ми до теб устни.

Ах, не....

Ти ли си мокър,

Аз ли съм мокра,

Кой е мокър?

Обичам те -

Отново влагата до устните ми стига,

Найстина плачеш,

Обичам те ласкаво запява гласът ти -

Очите ти,

Очите ми -

Сълзите във вопли,

гласът в песен,

думите - неповторими:

Обичам те!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??