23.03.2019 г., 9:06 ч.

Сърцето в сълзите 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми, Свободен стих, Друга
540 1 0

Ах, очите ти!

Не, очите ми!

Защо плачеш ? ( уж спокойно питам, ала паниката бързо ме залива)

Защо плачеш?

Не плача, непоколебимо отговаряш ми,

Ала, отново нещо намокри

 допрените ми до теб устни.

Ах, не....

Ти ли си мокър,

Аз ли съм мокра,

Кой е мокър?

Обичам те -

Отново влагата до устните ми стига,

Найстина плачеш,

Обичам те ласкаво запява гласът ти -

Очите ти,

Очите ми -

Сълзите във вопли,

гласът в песен,

думите - неповторими:

Обичам те!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??