С кого чакаш нощта, сърцето знае,
очите преглъщат успешната загуба,
за всичките ти лъжи то си трае
и поредната грешка прави груба.
Знае с кого дочакваш ранни зори
и с кого отиваш на разходка,
сърцето от жажда ще изгори –
ще потъне от ревност без лодка.
Сърцето знае, че там е празно,
то чува тишината в твоята стая,
но продължава напред безотказно –
и вместо точка - слага запетая...
© Никица Христов Todos los derechos reservados