11 feb 2016, 17:26

Сърдечно 

  Poesía » De amor
424 0 0

Изгонен е днес
от теб съборен без чест
От любовта ритан
С вярата си идва невикан
В него затворен същински, жив спомен
Тежи му силен, любовен удар безбожен
Ще го помни вечно отровен сърдечно 
Събуден във ада, гори той за двама

© Ivo Dimchev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??