17 jun 2008, 13:14

Сърдечно терзание 

  Poesía » Otra
555 0 3
 

Сърдечно терзание

 

Като ранен вълк

вие вятърът.

Сух студ

е сковал душата ми.

Премръзнали длани

втривам в ехото.

Бясна ярост

долавям

в човеци неразбрани.

Планини от мъка

съзирам.

Обида,

болка и огън

в празни души

подозирам.

Не от студа треперя.

Страх ме е

какво ще намеря!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??