24 abr 2009, 20:40

Сърп 

  Poesía » De humor
373 0 0

 Сърп:

Сечивото земеделско,
със което преди век
във стопанството ни селско
жънел нивите човек.
Кръстосано със чук,
в голям червен юмрук
то даваше урок
на източния блок
и бе приятел пръв
на българския лъв.

© Марин Цанков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??