20 jun 2008, 12:09

Със полет ще се върна... 

  Poesía » Otra
766 0 6
Някога, когато си отида...
Ще липсвам ли?
Ще бъда ли парченце
от пъзела на твоята душа?
И тръгнала на път
ще отмалея...
Умората ще моли да погледна
назад, назад...
Какво ще търся?
Може би мечтата,
с която ще събудя бяла птица...
Изпратена при тебе...
Посрещни я!...
Не може да лети,
с едно крило е...
Подаръка от тебе ще поиска...
Дадеш ли го...
със полет ще се върне...

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??