* * *
Със силата
на присъствието си
пулсираш
в съзнанието ми.
С топлината
на душата си
обсебваш същността ми.
И сред хаоса
от болки и мечти
се питам:
грешка ли ще е
да те обикна...
или те обичам?!
© Лакрима Todos los derechos reservados