3 oct 2008, 21:37

Съществуване 2 

  Poesía » Filosófica
444 0 2

Гарван кълве

от изгнилата плът

на нашата

сиромашка духовност.

Сивите дни

от болка мълчат...

Само

необузданата ярост,

скрита

в тъмната нощ,

с привкус на младост

и лъжовен разкош,

човешките нишки разкъсва...

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??