3 окт. 2008 г., 21:37

Съществуване 2 

  Поэзия » Философская
446 0 2

Гарван кълве

от изгнилата плът

на нашата

сиромашка духовност.

Сивите дни

от болка мълчат...

Само

необузданата ярост,

скрита

в тъмната нощ,

с привкус на младост

и лъжовен разкош,

човешките нишки разкъсва...

© Мария Манджукова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??