9 mar 2021, 7:37

Същности 

  Poesía » Versos blancos
584 0 0

Мислех, че изграждаме само скелета,

рамки на нашите бегли присъствия,

но конструкцията на всички отсъствия

не би ни лишила от спомени.

 

Непрекъснато реставрираме себе си -

чрез покани за срещи, чрез круизи далечни,

чрез кратки почивки и достигнали

до нас послания на посетени галерии.

 

Еквилибристи не! В играта статутът

е да сме прашинки незначителни,

но независими и духът на тези същности

е с мярата на свободата и пътя.

 

08.03.2021 г.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??