29 ene 2008, 20:31

Същото? 

  Poesía
847 0 2

Всичко е същото.

Думите им, които не стигат до мене.

Лъжите, които изричат надменно.

Часовникът, който тиктака безсмислено.

Безцелно дори.

Лаят на кучето съвсем не е различен отпреди.

Скучните книги, които чета... и те все същите са.

Косата ми - още катранено черна.

Аз? Разярена, тъжна и гневна.

И все пак... Има промяна.

Различно е. Просто, защото тебе те няма.

 

 

Дали да не се откажа вече от поезията?

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??