Във мен се води диво състезание,
един след друг препускат няколко коне
и всеки носи някакво послание,
в галоп се задминават към твоето сърце!
Напред е първият: "Без него аз не мога!",
след него вторият: "Липсва ми ужасно!",
но задминава третият: "Обичам го, за бога!"
и там четвъртият: "Ще го целуна страстно!"
И кой ли пръв ще финишира
от моето до твоето сърце,
което толкова любов побира
и с теб се чуства най-добре?
© Наталия Todos los derechos reservados
защото го няма
мит на чувства в анфас
а профилно лъжата е пряма
и дай крилато конче
направи ме богат
пари-очи заложено снопче
и все в тебе летят
давай момче
горгони паважни да борим
давай братле
чудесата да сторим
принцесите чакат
и надигат жартиери
все филмово изтръпват
и все посичат ги химери
давай ..давай ...давай ...
стига тя се пита
крилата си в писмо и давай
и с устни направи я ...сита ...
да ..хареса ми ...