3 jun 2014, 11:34

Състояние 2 

  Poesía » Filosófica
460 0 0

Искам да изчистя мръсотията.

Толкова силно да закрещя, че да изтръгна всичко.

Да помета болката с катарзиса на яростта

и после да отдъхна всред спокойствието след потопа.

 

Раните ме болят.

Ходя като ранено животно,

ранено животно от несподелени тежести и отритната обич.

 

В изправено тяло душата си влача.

И дните си нося

към гроба.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??