16 jul 2007, 17:28

Състояние І 

  Poesía
778 0 12
 

Стъпвай на пръсти, любими,

стъпвай тихо и леко.


Душата ми спи върху рамото ти, любими.

Ще помълчим.

Така ще се слеят светлините ни,

ще дишаме с ритъма на съня й.


Чуй ръцете ми, любими.

Послушай топлината на пръстите ми -

как потича дъжда им върху отвеса на гърба ти

и къпе тръпките на желанието ти.


Да ме влееш в себе си.
И така да ме носиш...
Да ме отведеш, любими.


Като бебе във скута ти -

душата ми спи върху рамото ти, любими.

И се усмихва насън...

© Радостина Марчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??