3 jun 2010, 21:42

Сътвори ме 

  Poesía » Versos blancos
491 0 2

Аз съм четките, аз съм боите,

аз съм рамката и платното.

Ти си художникът, Ти си творецът.

Нарисувай от мен картина,

танцувай със мен, сътвори ме...

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??