На срещи не идваш, мразиш ме ти,
аз те обичам, това запомни.
Слад толкова ласки, надежди, мечти,
не можеш ти всичко с ръка заличи.
Слез на земята, принц не търси,
гръб не обръщай, с мене бъди.
Голяма любов в леха не цъфти,
тя се изгражда с години и дни.
© Стойчо Пеев Todos los derechos reservados