7 jun 2013, 10:55

Съвет 

  Poesía
617 0 2


Хей, ти! Да, на тебе говоря.
Не поглеждай през рамото търсейки друг.
Точно ти - усмихнат и бледен,
затворил сърцето си – пътник неугледен.

Докога ще се криеш за хората ти?
Забравата сладка в сърцето лежи.
Не дава ти мира ни денем, ни нощ.

Защо ще я носиш до гроба си в кош?

Просто остави я ти настрана
и пътя подхващай към светла страна.
Животът красив, изпълнен със плен,
от краски тъй земни със звук украсен.

Тъгата - погреби я. Затвори очи
и спомените тъжни – просто заличи.
Щом прави те нещастен – ти го забрави.
Животът е изпълнен с по-хубави дни.

 

© Светлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??