Ти, може да пресипнеш от мълчане,
но то не значи, че ще си щастлив.
Не смятай днес, за утре как ще стане.
Бъди свиреп, нахъсан, твърд и див.
Бори се с мелници и ги измисляй.
Дори тревата често е гора...
Лъжата е съюзница на истина,
но никой не копнее за лъжа.
Човек виси, дори и твърдо стъпил
на почвата под своите крака.
Миговете кратки, са най-скъпи
и те изграждат всъщност същноста.
Както във албумите си пазиш
спомени от минали неща,
смело трябва в бъдното да газиш,
предизвиквай своята съдба.
Давай за да можеш да получиш.
Стрелят ли те, стреляй също ти.
Ако не успееш да улучиш,
усмихни се и се отмести.
Не мълчи когато някой чака
музика от твоята уста.
Светлината побеждава мрака,
а светът е пълен с тъмнина.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados