19 jul 2006, 23:51

Сьздай ме.. 

  Poesía
981 0 27
Измисли ме..

По стените
на времето рисувай..
с онази твоя нежност..
неживяната.
Във нишките,
втъкавай трепета,
при срещата със който,
се възраждам.

От топлината ти..
от допира на дланите,
от най-доброто в себе си..
..създай ме..

..и ще се случа..

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??