Създай си настроение
Облечисе в
страхотно настроение.
Сложи си грим от
усмивки и малко вълнение.
Преплети в косите си
венец от летни емоции.
Дъх на горски плодове,
и накит от пролетни цветове.
Сестра на вятъра стани
и с него полети, към облачета от мечти.
За вълнуващи приключения се приготви,
но най-вече себеси бъди!!!
© Стами Todos los derechos reservados