21.02.2007 г., 20:44 ч.

Създай си настроение 

  Поезия
1274 0 7

                                     Създай си настроение
    Облечисе в
                страхотно настроение.
    Сложи си грим от 
                усмивки и малко вълнение.
    Преплети в косите си
                венец от летни емоции.
    Дъх на горски плодове,
                и накит от пролетни цветове.
    Сестра на вятъра стани
                и с него полети, към облачета от мечти.
    За вълнуващи приключения се приготви,
                но най-вече себеси бъди!!!
    
                
                   

© Стами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??