16 ago 2020, 7:20

Създавам 

  Poesía » De amor
355 0 0

Създавам
 

От вълшебна кутия
с мек ефирен
инструмент,
днес любов си сътворявам,
да намери точно теб. 
Сякаш  сещах
твоя дъх,
мислите ми образ 
очертаха
и спираха с обичане
до теб,
да те творят и желаят. 
И дълго те описвах
с поглед-
на мечтите в  плоскостта,
пренасях скицата във
дните,
да бъдеш ти – в реалността!
Срязах паяжините на
капризи от сърдити
забележки, 
и оставям щтрихи
от боите
на твоите любими
грешки.
Сега пробудно ще
заровя очакване 
и луд копнеж.
Тайничко да се помоля
истински, до мен
да спреш!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??