15 may 2007, 14:05

T И 

  Poesía
880 0 3
 

ТИ


В стаята се гонят пеперуди.

В маха на крилете им долавям твоя дъх.

А те самите оцветяват твоите очи

и гонят се безспир безумно луди.


Протегнах длан да ги докосна.

Отдъпнах се - погалиха ме слънчеви лъчи

и тяхната невинност, тъй вълшебна,

вся смут в сивите ми дни.


Докоснах ангел. С неразтворени криле.

В сърцето си побрал огромна обич чиста.

Пред твоя храм аз спрях. И коленичих.

И се помолих болката да спре.

© Девисил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??