22 jul 2010, 22:40

Т'ва онова 

  Poesía » De amor
738 0 1

Т'ва онова
вчера и днес
Ти си мечта
Утре започва
от днес

 

Вечерна целувка
Утрото спи
Къде ли си ти

 

Т'ва онова
искам сега
Вчера да бъде

 

изгаря ноща
Т'ва обичам
сега - онова

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??