22.07.2010 г., 22:40 ч.

Т'ва онова 

  Поезия » Любовна
744 0 1

Т'ва онова
вчера и днес
Ти си мечта
Утре започва
от днес

 

Вечерна целувка
Утрото спи
Къде ли си ти

 

Т'ва онова
искам сега
Вчера да бъде

 

изгаря ноща
Т'ва обичам
сега - онова

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??