9 oct 2008, 20:43

Тайна 

  Poesía » De amor
649 0 5
Обичам те мълчаливо.
Наричам те любими.
Не е нужно да разбираш
... тази ми любов.
Не е нужно да си мил
и да си  с мен.
Обичам те наивно
и отдадено.
Обичам всяка мисъл
за твоето лице.
Не е нужно да ме обичаш!
Не искам дори да знаеш
за моята любов.
Стой така да те погледам.
Нека те прегърна с поглед.
Обичам те.
Макар ти да не ме обичаш.
Обичам те,
дори от разстояние.
Обичам те
заради самата ми любов.
А ти си стой в блажено неведение, нали си обичан!

© Различна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??