Тайнственият
Познавам те!
Ти си тайнственото момче
от съседната маса,
в което тайничко съм влюбена.
Ти си този, който плахо ме
поглежда и търси моя поглед с очи.
Ти си този, с който искам
да прекарам дните и нощите си.
Ти си онзи с красивата усмивка...
Ах, тази усмивка,
която кара и мен да се усмихвам!
Как успя, не знам, така
изведнъж да ми завъртиш главата?
Как успя с поглед един
да ме накараш да се влюбя в теб?
И да не знам къде се намирам
всеки път, когато ме погледнеш!
© Теодора Иванова Todos los derechos reservados
Ех, тази любов!
Хубав стих, хареса ми!
Поздрави!