17.10.2008 г., 1:05 ч.

Тайнственият 

  Поезия » Любовна
782 0 1

Тайнственият

Познавам те!

Ти си тайнственото момче

от съседната маса,

в което тайничко съм влюбена.

Ти си този, който плахо ме

поглежда и търси моя поглед с очи.

Ти си този, с който искам

да прекарам дните и нощите си.

Ти си онзи с красивата усмивка...

Ах, тази усмивка,

която кара и мен да се усмихвам!

Как успя, не знам, така

изведнъж да ми завъртиш главата?

Как успя с поглед един

да ме накараш да се влюбя в теб?

И да не знам къде се намирам

всеки път, когато ме погледнеш!

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило ми стана!
    Ех, тази любов!
    Хубав стих, хареса ми!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??