ТАЙНСТВО
В тихата есенна вечер
мисли роят се без чет…
Тъй си животът изтече,
сякаш назаем е взет.
Идват, отиват си хора,
в мрака препускат съдби.
Никой не питам, не споря -
в тайнство душата лети!
© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados