1 feb 2011, 11:59

Тайнство 

  Poesía » De amor
467 0 1

Щом нощта те прегърне и погали с усмивка,

нещо тайнствено спира – там, край твойте очи,

и плененото време - сякаш взема почивка

и с парченца пространство - вае твойте черти.

 

Идва сила неземна и в смеха ти разчупва

всички болки и мисли, натежали във мен.

А с гласа ти прекрасен - часовете откупва

и на друга реалност ги предава във плен.

 

И край теб нежността ходи леко, на пръсти

и загръща ме сякаш - в свойте бели криле,

на които перата се превръщат във чувства

и долитат във ято в мойто спряло сърце...

 

 

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова нежно и затрогващо,много ми хареса!
Propuestas
: ??:??