1 dic 2008, 18:27

Така да се случа 

  Poesía » Filosófica
1738 0 20
Тази нощ не се спирай в очите ми.
Уморено във мен да надничаш.
И Луната по нощите скита се,
но след туй заличава следите си.

Тази нощ не заспивай във мене.
Просто искам така да се случа.
Ако Слънцето ме намери застинала,
...няма смисъл след дългото тичане.

Тази нощ не извивай ръцете ми.
Не изправяй душа във стената.
Че след дългите нощи от лутане
мога още да кажа коя съм!

Тази нощ не прекрачвай вратата ми.
Идиотски звучи всяко вричане.
И кънти като удар от брадва.
...всичко бавно глъхне в ушите ми.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??