1 дек. 2008 г., 18:27

Така да се случа 

  Поэзия » Философская
1744 0 20
Тази нощ не се спирай в очите ми.
Уморено във мен да надничаш.
И Луната по нощите скита се,
но след туй заличава следите си.

Тази нощ не заспивай във мене.
Просто искам така да се случа.
Ако Слънцето ме намери застинала,
...няма смисъл след дългото тичане.

Тази нощ не извивай ръцете ми.
Не изправяй душа във стената.
Че след дългите нощи от лутане
мога още да кажа коя съм!

Тази нощ не прекрачвай вратата ми.
Идиотски звучи всяко вричане.
И кънти като удар от брадва.
...всичко бавно глъхне в ушите ми.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??