16 abr 2007, 2:23

ТАКА СЪМ БИЛ ОРИСАН 

  Poesía
632 0 4
ТАКА СЪМ БИЛ ОРИСАН

Тъй дълго чаках този ден
теб да срещна, мила,
но сега и двамата разбираме,
че съдбата ни е подранила.

Вярвах в нещо истинско, голямо,
каквато беше любовта ни,
а ти след себе си остави
болезнени, кървящи рани.

Какво да правя, ще се примиря,
сигурно така съм бил орисан
и в книгата на земните щастливци
няма да се видя вписан.


Поне да беше угасила нежно
огъня, горящ ме вътре –
щях да виждам в теб приятел,
като се срещнем утре.

© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??