24 mar 2009, 15:22

Такава съм 

  Poesía
838 0 17

 

 

                                                          "Защо съм ви? - ръцете

                                                          ми са празни."

                                                                      М. Николчина

 

 

Не нося даровете,

дето чакате.

Не съм влиятелна.

Не плача.

Посестрима съм

на немирен вятър

и на няколко приятели.

Не се страхувам

от въпроси.

Тръгвам си, когато искам.

Обич никога не прося.

Мога да прощавам

и да мисля.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??