26 abr 2007, 21:24

ТАКАВА СЪМ 

  Poesía
765 0 13
 

ТАКАВА СЪМ

 

СВОБОДНА КАТО ПТИЦИТЕ,

ВОЛНА КАТО НЕБЕТО,

СМЕЛА КАТО СЛЪНЦЕТО,

НЕПОБЕДИМА КАТО ВЯТЪРА,

НЕПРЕДСКАЗУЕМА КАТО ИЗГРЕВА,

РОМАНТИЧНА КАТО ЗАЛЕЗА,

КРАСИВА КАТО ЦВЕТЯТА,

ИЗЯЩНА КАТО СНЕЖИНКИТЕ,

ГОРЕЩА КАТО ВУЛКАНА,

КРЪШНА КАТО ОГЪНЯ,

ВЕСЕЛА КАТО ЗВЕЗДИТЕ,

НЕЖНА КАТО ПЕСЕН,

МЪДРА КАТО ДЪРВОТО,

ДРЕВНА КАТО ЗЕМЯТА,

ИСТИНСКА КАТО ЖИВОТА!

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??