26 апр. 2007 г., 21:24

ТАКАВА СЪМ 

  Поэзия
764 0 13
 

ТАКАВА СЪМ

 

СВОБОДНА КАТО ПТИЦИТЕ,

ВОЛНА КАТО НЕБЕТО,

СМЕЛА КАТО СЛЪНЦЕТО,

НЕПОБЕДИМА КАТО ВЯТЪРА,

НЕПРЕДСКАЗУЕМА КАТО ИЗГРЕВА,

РОМАНТИЧНА КАТО ЗАЛЕЗА,

КРАСИВА КАТО ЦВЕТЯТА,

ИЗЯЩНА КАТО СНЕЖИНКИТЕ,

ГОРЕЩА КАТО ВУЛКАНА,

КРЪШНА КАТО ОГЪНЯ,

ВЕСЕЛА КАТО ЗВЕЗДИТЕ,

НЕЖНА КАТО ПЕСЕН,

МЪДРА КАТО ДЪРВОТО,

ДРЕВНА КАТО ЗЕМЯТА,

ИСТИНСКА КАТО ЖИВОТА!

© Мери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??