18 jun 2007, 17:35

Такива разни неща 

  Poesía
666 0 1
 

Сутрин по въглени тичам,
а нощем вода ме гаси.
Денонощно копнежи обричам,
а всъщност, копнеж ме гори.

Боря се с хрилете си сиви
и плувам в дълбоки мечти.
Пия от страховете (наистина силни)
и пияна събарям вековни стени.

Потъвам в широките пътища
И на мнението (масово) не робувам.
Обичам, мразя... (такива разни неща...)
И не гледам киното, когато е касово.

© Поля Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??