28 sept 2010, 23:38

Талант 

  Poesía » Otra
1230 0 3

Нечувана песен

под свода небесен,

мирът ни чудесен -

от звук е разтресен!


Разюздана дама

в луд танц за двама

замисля измама - 

сапунена драма!


Мелодия стара

новаците кара

да сложат кантара,

да теглят поквара!


Изцапани с плесен

запяват таз песен...

концерта изнесен,

певецът - обесен!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??