30 oct 2007, 14:38

Там 

  Poesía
576 0 5

Ще се влюбя за малко,
не зная във кой.

Ще потичам за малко,
не зная към кой.

Ще поплача за малко,
не зная за кой.

Ще избягам за малко,
не зная от кой.

Ще умирам за малко,
не зная за кой.

Ще се събудя след малко,
а навънка порой.

© Любомир Любенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??