Oct 30, 2007, 2:38 PM

Там 

  Poetry
577 0 5

Ще се влюбя за малко,
не зная във кой.

Ще потичам за малко,
не зная към кой.

Ще поплача за малко,
не зная за кой.

Ще избягам за малко,
не зная от кой.

Ще умирам за малко,
не зная за кой.

Ще се събудя след малко,
а навънка порой.

© Любомир Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??