24 jun 2017, 14:05

Tам 

  Poesía » Otra
334 1 1

старата улица връща ме там
в онези времена на копнежи
ето чувам отново аз детския смях
и тъгата напира в очите ми
мой малък свят на мечти и надежди
свят безвъзвратно отминал
знам, някой ден ще се върна аз там 
и тогава ще бъде завинаги
ето моето детство наднича зад ъгъла
и помахва с ръка да се върна
и по старата улица аз тръгвам натам
към вълшебния свят на мечтите

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??