Там Горе... Там Горе!
Стягат изложба...
Картини, картини, картини...
Там Горе! Там Горе...
Подготвят концерт...
Цигулки, цигулки, цигулки...
Там Горе... Там Горе...
Ще има посрещане...
Чакат ме... чакат...
© Хари Спасов Todos los derechos reservados