27 feb 2006, 23:00

Там,където...! 

  Poesía
850 0 2

Там,където залязват звездите,
аз виждам твоето нежно лице...
гледа ме с усмивка открита
и нашепва красиви неща-
сякаш пропити с аромата на любовта!

Там,където морските вълни се разбиват,
аз виждам твоите ръце-
широко протегнати към мен,
зоват ме всеки идващ ден!!!

Там,където капят сълзите,
аз виждам корабът на далечните спомени,
носещи толкова много тъга,
подсилващи безкрайната болка...

Там,където тишината мълчи,
сега чувам само своя глас,
който крещи...
остани!!!

Не ще живея дълго без твоите очи,
не ще копнея силно без твоите ръце,
ще умра без твоето
сърце!!!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • страхотно е!просто вече незнам какво да ти пиша-пишеш много красиво,с много чувство!!
  • побиха ме тръпки!Браво!
    Страхотно въздеиствие е постигнато!Отлично!
Propuestas
: ??:??