31 ago 2012, 14:48

Там, където 

  Poesía » Otra
667 1 0

Едно момиче често седи
там, където за последно те остави,

там, откъдето не успя да те избави, 
там, където заедно с теб мълчи,
мълчи наум и на глас рони сълзи...

© Надя Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??