31.08.2012 г., 14:48 ч.

Там, където 

  Поезия » Друга
588 1 0

Едно момиче често седи
там, където за последно те остави,

там, откъдето не успя да те избави, 
там, където заедно с теб мълчи,
мълчи наум и на глас рони сълзи...

© Надя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??