12 abr 2011, 9:59

Там на ъгъла 

  Poesía » Otra
1082 0 17

На ъгъла на твоята и моята усмивка
тъгите ни ще се разминат - уж случайно
и никоя след другата не ще  извика,
че срещнат ли се, болката ще е безкрайна...
На ъгъла на пъстрите ни погледи
мечтите ни забързани дори не ще се видят
и няма да узнаят за онази нишка - общата,
за любовта, която шие им криле - да литнат...
На ъгъла на дланите ни жадни, чакащи,
желанията ни ще се усмихнат - пъстрооко
и ще се слеят в кратък миг безкрайност,
а после, без да се сбогуват, ще поемат -
                                                               в две посоки...

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??